Yrityksemme

Porin Laatupaino myy tekstiileitä ja liikelahjoja asiakkaan haluamilla painatuksilla. Palvelemme yrityksiä, seuroja, yhdistyksiä ja järjestöjä sekä yksityisiä kuluttaja-asiakkaita. Asiakaskuntamme koostuu päasiassa pk-yrityksistä joille toimitamme mainostekstiilit ja työvatteet yrityksen logolla painettuna. Toimipisteemme sijaitsee Porissa mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Satakuntaa sekä ympäri Suomea. Palvelumme kulmakiviä ovat nopea toimitus sekä painotuotteiden korkea laatu. Painamme myös pieniä eriä yksittäiskappaleista alkaen. Asiakas voi valita esimerkiksi mieleisensä t-paidan, hupparin, pipon, lippiksen tai kangaskassin laajasta valikoimastamme, tai asiakas voi toimittaa meille oman tekstiilinsä painatettavaksi. 

Kaikki painatukset tehdään itse toimipisteessä. Tekstiilit tilataan suomalaisilta tukkureilta ja tuotteiden valinnassa pyritään suosimaan orgaanisia ja kierrätettyjä materiaaleja aina kun se on mahdollista. Meidän kauttamme saatte merkkauksen tekstiileihin myös halutessasi brodeerattuna, brodeerauksen tilaamme alihankintana Satakuntalaiselta yrittäjältä.

Logon ei tarvitse olla valmiiksi painokelpoinen, pystymme tekemään vaadittavat muokkaukset oikeastaan mihin tahansa kuvaan.

Autamme sinua myös kaikenlaisen muun markkinointimateriaalin suunnittelussa ja hankinnassa. Mikäli sinulla ei ole vielä logoa, ei haittaa, suunnitellaan se yhdessä! Suunnittelemme kanssasi sinulle käyntikortit, esitteet, banderollit ja rollupit mikäli sinulla on niille tarvetta.

Oli painatustarpeesi tai -ideasi millainen tahansa, älä epäröi ottaa yhteyttä, löydämme varmasti tarpeisiisi sopivan ratkaisun!