Pikeepaidat

Pikeepaidat

TeeJays Luxury Stretch pikee

Tyylikäs puuvilla-elastaanipikee jokapäiväiseen käyttöön. Joustava materiaali takaa parhaan käyttömukavuuden ja istuvuuden. Tiheä minipikeekangas ja litteä Lycra®-kaulus tekevät paidasta ainutlaatuisen. Saatavilla miesten ja naisten malli.

Katso lisää täältä.

James Harvest Sunset Modern pikee

James Harvest pikeepaita, jossa sivuhalkiot ja helmiäisen valkoiset napit. Paita on materiaaliltaan miellyttävää puuvillaa/lycraa, mikä tekee siitä hengittävän ja mukavan päällä. Sunset-pikee on saatavilla kolmessa mallissa; perinteinen regular, muotoon leikatumpi moderni ja huolellisesti muotoiltu naisten malli. Oeko-Tex-sertifioitu.

Katso lisää täältä.

Printer Smash pikee

Urheilullinen Printerin tekninen pikeepaita. Sävy sävyyn napit. Naisten mallissa 4-nappinen lista. Vaate on värjätty ympäristöystävällisellä spindye-tekniikalla, joka kuluttaa vähemmän vettä, kemikaaleja ja energiaa. Oeko-Tex 100 -sertifioitu.

Katso lisää täältä.

.

Cutter & Buck Advantage Premium pikee

Advantage Premium -pikeepaita on valmistettu pehmeästä ja joustavasta CB DryTec +35UPF -materiaalista, joka siirtää kosteutta iholta. Ainutlaatuinen sekoitemateriaali tekee pikeepaidasta monikäyttöisen ja aktiiviseen elämään sopivan – todellisen vaatekaapin klassikon. Tässä päivitetyssä mallissa on samaa materiaalia oleva kaulus ja sisäpuolella kontrastiväristä kudottua materiaalia pienenä tyylikkäänä yksityiskohtana. Nappilistassa metallinapit ja alhaalla helman etuosassa pieni metallinen CB-logo. Saatavilla miesten ja naisten malli.

Katso lisää täältä.

Craft ADV Seamless pikee

ADV Seamless Polo on pehmeä pikeepaita, joka luo urheilullisen kuvan brändistäsi. Sileä polyesterikangas yhdistettynä saumattomiin sivuihin tekee paidasta erittäin mukavan. Pikeessä on ohuempi kangas kriittisillä alueilla, jotta pystytään varmistamaan hyvä ilmanvaihto siellä missä sitä eniten tarvitaan. •Pehmeä polyesteri •Nappilistassa kolme nappia • Craft logo hihassa ja six dots -logo selkäpuolella helmassa •Normaali istuvuus. Saatavilla miesten ja naisten malli.

Katso lisää täältä.

Cutter & Buck Oceanside Stretch pikee

Pikee on vaatekaapin klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista. Oceanside Stretch Polo on valmistettu ainutlaatuisesta puuvillan ja elastaanin sekoitemateriaalista. Elastaanin ansiosta pikee on erittäin joustava, pehmeä ja istuu erinomaisesti. Pikeessä on brodeerattu logo niskassa, napit sävy sävyyn ja pehmeä trikoo kauluksen sisällä. Saatavilla miesten ja naisten malli.

Katso lisää täältä.