T-paidat

T-paidat

Printer Heavy T-paita

Printer t-paita, jossa sivusaumat, vahvistetut olkasaumat ja niskasaumassa kaksoistikkaus. Muodikas paita on elastinen ja miellyttävän tuntuinen päällä. Nelinkertainen kaularesori, pitää hyvin kuosinsa. 100% puuvillaa. Oeko-Tex-sertifioitu. Erittäin hyvän hinta-/laatusuhteen t-paita jokapäiväiseen käyttöön. Saatavilla miesten, naisten ja lasten malli.

Katso lisää täältä.

Cottover T-paita

Pyöreä kaula-aukkoinen T-paita miesten mallina. Pääntiellä siisti ribbineulos. Mitoitus toimii hyvin myös unisex-paitana. Valmistettu hienolaatuisesta Reilun kaupan luomupuuvillasta. Saatavilla miesten, naisten ja lasten malli.

Katso lisää täältä.

TeeJays Interlock T-paita

Interlock Tee on pehmeä ja ylellisen tuntuinen T-paita, joka on valmistettu pitkäkuituisesta rengaskehrätystä puuvillasta. Sileäpintainen kangas on ihanteellinen painatukseen ja brodeeraukseen. Saatavilla miesten ja naisten malli

Katso lisää täältä.

Clique New Classic

T-paita

T-paitojen ehdoton klassikko nykyaikaisella mitoitukslla. Laadukasta esikutistettua, rengaskehrättyä kampapuuvillaa. Kaksinkertainen kaularesori, jossa joustavaa elastaania. Miesten malli sivusaumaton, naisten mallissa sivusaumat. Saatavilla myös HUOMIOVÄREISSÄ.

Katso lisää täältä.

Printer Heavy V-aukkoinen

T-paita

Printer v-aukkoinen t-paita naisten ja miesten mallina. Vahvistetut olkapään saumat ja kaulus. Kaksinkertainen elastinen pääntie. Miellyttävän tuntuinen paita on 100% puvillaa. Oeko-Tex-sertifioitu. Saatavilla miesten ja naisten malli.

Katso lisää täältä.

Printer RED Run tekninen

T-paita

Toiminnallinen Printer RED t-paita Interlock-neulosta. 100% polyesteria. Pyöreä kaula-aukko. Vaate on värjätty ympäristöystävällisellä spin dyed -menetelmällä, joka tarjoaa paremman värin kestävyyden. Saatavilla miesten, naisten ja lasten malli.

Katso lisää täältä.

TeeJays Cooldry tekninen T-paita

Ainutlaatuinen CoolDry Tee on valmistettu pehmeästä, kevyestä ja hengittävästä kankaasta, joka siirtää ihon kosteuden paidan ulkopinnalle, josta se haihtuu nopeasti. Tässä huippuluokan T-paidassa on käytetty CoolDry-materiaalia maksimaalisen mukavuuden ja suorituskyvyn takaamiseksi. Saatavilla miesten ja naisten malli.

Katso lisää täältä.

Printer Heavy pitkähihainen T-paita

Printer pitkähihainen t-paita, jossa vahvistetut olkasaumat. Niskasaumassa kaksoistikkaus. Kaksinkertainen kaularesori pitää hyvin kuosinsa. Unisex-paita on 100% puuvillaa. Oeko-Tex-sertifioitu. Unisex malli.

Katso lisää täältä.

Pitkähihainen tekninen Cool T-paita

Pitkähihainen Cool T-paita on valmistettu ainutlaatuisesta Neoteric™-kankaasta, jonka ansiosta kosteus siirtyy iholta kankaaseen ja haihtuu nopeasti. Paita on UV-suojattua polyesteriä ja sopii hyvin niin työhön kuin vapaa-ajallekin. Saatavilla miesten ja naisten malli.

Katso lisää täältä.

Valikoimastamme löytyy myös lukuisia muita t-paita malleja joten jos et löytänyt yllä olevista vaihtoehdoista itsellesi mieleistä paitaa niin ota meihin yhteyttä, löydämme varmasti sopivan paidan myös sinun tarpeisiisi!