Tuotteet

T-paita painatuksella
T-paita painatuksella

T-Paidat painatuksella

Valitsemme t-paidan laadun aina asiakkaan tarpeen mukaan. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen hinta/laatu suhteen jolloin asiakas saa parhaan vastineen rahoilleen.

T-paidan painatus tehdään pääsääntöisesti lämpösiirtopainatuksena. Kuva/logo/teksti voi olla yksivärinen tai monivärinen, käytössämme on myös erikoiskalvoja joilla saadaan aikaiseksi esimerkiksi pimeässä heijastava painatus.

Valikoimastamme löytyy lukuisia tunnettuja t-paitabrändejä kuten esimerkiksi Tee Jays, Russel Europe, Fruit of the Loom, Clique, Craft, Printer, Cottover sekä lukuisia muita.

Voit valita perinteisen puuvillasta valmistetun t-paidan tai urheilullisemman teknisen t-paidan, painatus onnistuu molempiin materiaaleihin

Mikäli haluat t-paitaasi brodeerauksen, se onnistuu myös. Pääsääntöisesti kuitenkin suosittelemme t-paitoihin aina lämpösiirtopainatusta.

Hupparit painatuksella
Hupparit painatuksella

Hupparit ja vetoketjuhupparit painatuksella

Huppari omalla logolla? No sehän onnistuu! Hupparit firman logolla? Se onnistuu myös!

Hupparin voi olla niin sanottu kengurumalli tai vetoketjullinen, molemmista malleista meiltä löytyy lukuisia eri vaihtoehtoja.

Hupparin painatus tehdään lämpösiirtopainatuksena. Painatus voidaan tehdä oikeastaan mihin tahansa kohtaan hupparia: Rintaan, selkään, hihaan, huppuun, paikalla ei ole väliä, kaikki on mahdollista. Hupparin merkkaaminen brodeeraamalla on myös mahdollista.

Valikoimasta löytyy sekä edullisemman pään vaihtoehtoja, sekä erittäin laadukkaita ja arvokkaampia huppareita. Sinä päätät millaisen hupparin haluat.

Russel Europe, Fruit of the Loom, Printer, Cottover, Tee Jays, Clique, Craft sekä lukuisia muita brändejä.

Kuten missään meidän tekstiilituotteissa, ei myöskään huppareissa ole minimitilausmäärää, joten voit halutessasi tilata vaikka vain yhden kappaleen.

Collegepaita painatuksella
Collegepaita painatuksella

Collegepaidat painatuksella

Collegepaita merkkauksella on aina ajaton ja tyylikäs vaihtoehto. Meiltä löydät sopivan collegepaidan jokaiseen tarkoitukseen, niin edustuskäyttöön kuin lenkkipoluille. Collegepaidat voidaan merkata lämpösiirtopainatuksella tai brodeeraamalla.

Yritystekstiilit painatuksella
Yritystekstiilit painatuksella

Takit painatuksella

Meiltä löytyy laaja valikoima esimerkiksi kuoritakkeja, softshell takkeja, talvitakkeja, kevyttoppatakkeja, tuulitakkeja, ym. Eli takkeja löytyy myös kaikenlaiseen tarpeeseen. Vaihtoehtoja löytyy aina yrityksien edustuskäytöstä retkeilijöiden ja kuntoilijoiden ulkoilukäyttöön.

Takin merkkaus tehdään joko lämpösiirtopainatuksena tai brodeerauksella, takin materiaalista, käyttötarkoituksesta ja asiakkaan toiveista riippuen.

Lippalakit painatuksella
Lippalakit painatuksella

Lippalakit painatuksella

Lippis omalla logolla on esimerkiksi erittäin hyvä markkinointiväline sekä yrityksille että urheiluseuroille.

Valikoimastamme löytyy kaikenlaisia lippiksiä jokaiseen makuun: Snapback, baseball, verkkoperä tai army, haluat sitten minkä mallisen lippiksen omalla logolla, meidän valikoimasta sellainen löytyy.

Lippiksen logo voidaan painaa lämpösiirtopainatuksena tai saat sen halutessasi myös brodeerattuna.

Lippiksien hinta vaihtelee mallista riippuen joten laskemme jokaisesta mallista ja määrästä tarjouksen aina erikseen.

Pipo painatuksella
Pipo painatuksella

Pipot painatuksella

Mainospipo painatuksella, joko ohuempi trikoopipo painatuksella tai vaihtoehtoisesti paksumpi villapipo brodeerattuna, meiltä saat vaikka molemmat.

Mainospipo painatuksella on helppo ja edullinen lahja henkilökunnalle tai yhteistyökumppaneille. Se on myös hyvä markkinoinnin työkalu jolla lisäät yhteisösi näkyvyyttä katukuvassa.

Erityisesti trikoopipo heijastavalla painatuksella on kirjaimellisesti loistava valinta pään lämmittimeksi.

Paksumpien pipojen brodeeraukset teetämme alihankkijalla, niistä laskemme eräkohtaisen tarjouksen aina erikseen.

Katso esittelyvideo täältä

Kangaskassi painatuksella
Kangaskassi painatuksella

Kangaskassit painatuksella

Voit valita haluamasi kangaskassin laajasta valikoimastamme, väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita.

Kangaskassin painatus tehdään lämpösiirtopainatuksena, joten lähes minkälainen kuva tahansa on mahdollista kassiin painaa. Saat halutessasi kangaskassiin myös heijastavan painatuksen.

Kangaskassi omalla painatuksella on erinomainen ja edullinen idea lisätä brändisi näkyvyyttä katukuvassa.

Puuvillainen kangaskassi on myös ekologisempi vaihtoehto kauppakassiksi perinteisen muovipussin sijaan.

Liikelahjat ja giveaway tuotteet merkattuna, karvalakit painatuksella, lastenvaatteet painatuksella, liikelahjat, juomapullot, markkinointimateriaalit, avainnauhat, kaulanauhat yms.

Saat meiltä oikeastaan minkä tahansa tekstiilin haluamallasi painatuksella.

Saat meiltä myös liikelahjat sekä giveaway tuotteet.

Autamme sinua logon suunnittelussa, käyntikorttien suunnitelussa, rolluppien suunnittelussa, banderollien suunnittelussa

Pyrimme antamaan asiakkaallemme täyden palvelun markkinointimateriaalien osalta. Homma on yksinkertaista kun saat kaikki palvelut samalta toimittajalta.