Hupparit

Hupparit

Printer Overhead

vetoketjuhuppari

Printer hupparitakki, jossa kontrastivärinen vetoketju. Reunustetut taskut. Kiristysnyöri hupussa. Huppu vuorattu single jersey -trikoolla. Huppariin voidaan vaihtaa vedin ja kiristysnauhat yrityksesi väreihin sopivaksi. Oeko-Tex-sertifioitu. Saatavilla miesten ja naisten malli.

Katso lisää täältä.

.

Cottover

vetoketjuhuppari

Vetoketjuhuppari, jossa harjattu pehmeä sisäpuoli ja vahva vetoketju vankalla vetimellä. Kaksi etutaskua ja 2x2-ribbineulos hihansuissa sekä paidan helmassa. Valmistuksessa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen. Saatavilla miesten ja naisten malli.

Katso lisää täältä.

Russell Authentic

vetoketjuhuppari

Vetoketjuhuppari on taattua Authentic-laatua. Kangas on kolmilankakudottua ja päälikerros on pehmeää puuvillaa, joka antaa ihanan tuntuman. Hupussa on kaksinkertainen kangas ja hupparin edessä on päällystetty metallinen YKK®-vetoketju. Saatavilla miesten, naisten ja lasten malli.

Katso lisää täältä.

Printer Fastpitch huppari

Huppari, jossa puolikuuleikkaus niskassa, 2x2-ribbineulos hihansuissa ja helmassa. Kontrastiväriset stopperit hupun kiristysnaruissa. Vaihdettavia stoppereita myydään myös erillisissä pakkauksissa, monia eri värejä. Saatavilla miesten ja naisten malli.

Katso lisää täältä.

Cottover huppari

Huppari, jossa harjattu pehmeä sisäpuoli. Hupussa kaksinkertainen kangas. Etutasku sekä 2x2-ribbineulos hihansuissa sekä paidan helmassa. Hupparissa käytetty puuvilla on 100 % ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen. Saatavilla miesten, naisten ja lasten malli.

Katso lisää täältä.

Russell Authentic huppari

Pään yli vedettävässä Authentic-hupparissa on näppärä kengurutasku ja paljon painopinta-alaa edessä. Huppu antaa suojaa ja nukattu sisäpinta tuntuu mukavan pehmeältä. Saatavilla miesten, naisten ja lasten mallit.

Katso lisää täältä.

CUTTER & BUCK Pemberton vetoketjuhuppari

Pemberton on ikoninen huppari mukavasta, joustavasta ja kevyestä materiaalista ympärivuotiseen käyttöön. Tekninen materiaali on valmistettu sertifioidusta kierrätetystä polyesterista, viskoosista ja elastaanista hyvän joustavuuden takaamiseksi. Säädettävä huppu ja korkea kaulus suojaa kylmältä säältä. Hupparissa on kaksi vetoketjullista etutaskua. Saatavilla miesten ja naisten malli.

Katso lisää täältä.

Clique Basic 

huppari

Huppari, jonka mitoitus sopii sekä miehille että naisille. Resori helmassa ja hihansuissa. Hupussa kiristysnyöri, edessä tasku. Taskussa kuminauhapidike kännykälle/musiikkilaitteelle. Kauluksessa kiinnityslenkki ja taskun sisäpuolella aukko kuulokejohtoa varten.

Katso lisää täältä.

Clique Basic vetoketjuhuppari

Hupparitakki jossa antistaattinen vetoketju. Resori helmassa ja hihansuissa. Taskussa kuminauhapidike kännykälle/musiikkilaitteelle, lisäksi kauluksessa kiinnityslenkki ja taskun sisäpuolella aukko kuulokejohtoa varten. Saatavilla miesten ja naisten malli.

Katso lisää täältä.

Graphix Midland Hood vetoketjuhuppari

Moderni huppari täyspitkällä vetoketjulla. Kaksi etutaskua, resorit hihansuissa ja helmassa. Hupussa kiristysnyöri. Koot 4XL asti! Unisex malli.

Katso lisää täältä.

Cottover F. Terry FZ vetoketjuhuppari

Muodikas ja kestävä Cottover French terry -kudottu vetoketjuhuppari jossa on miellyttävä harjaamaton sisäpinta. Hupussa kaksinkertainen kangas. Edessä ja sivutaskuissa metallinsävyiset YKK-vetoketjut vankalla vetimellä. 2x2-ribbineulos hihansuissa sekä hupparin helmassa. Sävy sävyyn kiristysnyörit sekä ompeleet. Collegehuppari pysyy ryhdikkäänä koko työpäivän ajan. Saatavilla miesten ja naisten malli.

Katso lisää täältä.

Printer Layback vetoketjuhuppari

Printer Layback vetoketjuhuppari joustavasta materiaalista aktiiviseen liikkumiseen ja työskentelyyn. Sivuilla vetoketjutaskut, kontrastivetoketjut ja koristeelliset flatlock-tikkaukset. Kevyt vaate on värjätty ympäristöystävällisellä spindye-tekniikalla, joka kuluttaa vähemmän vettä, kemikaaleja ja energiaa. Oeko-Tex-sertifioitu. Saatavilla miesten ja naisten malli.

Katso lisää täältä.

Valikoimastamme löytyy myös lukuisia muita huppari vaihtoehtoja joten jos et löytänyt yllä olevista vaihtoehdoista itsellesi mieleistä mallia niin ota meihin yhteyttä, löydämme varmasti myös sinulle sopivan hupparin!