Yrityksemme

Porin Laatupaino myy tekstiileitä asiakkaan haluamilla painatuksilla. Palvelemme yrityksiä, seuroja, yhdistyksiä ja järjestöjä sekä yksityisiä kuluttaja-asiakkaita. Asiakaskuntamme koostuu päasiassa pk-yrityksistä joille toimitamme mainostekstiilit ja työvatteet yrityksen logoilla painettuna. Toimipisteemme sijaitsee Porissa mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri maan. Palvelumme kulmakiviä ovat nopea toimitus sekä painotuotteiden korkea laatu. Painamme myös pieniä eriä yksittäiskappaleista alkaen. Asiakas voi valita esimerkiksi mieleisensä paidan, hupparin, pipon, lippiksen tai kangaskassin laajasta valikoimastamme, tai asiakas voi toimittaa meille oman tekstiilinsä painatettavaksi. Asiakkaat voivat myös ostaa valmiiksi painettuja tekstiileitä suoraan verkkokaupastamme.

Kaikki painatukset tehdään itse toimipisteessä. Tekstiilit tilataan suomalaisilta tukkureilta ja tuotteiden valinnassa pyritään suosimaan orgaanisia materiaaleja aina kun se on mahdollista.

Oli painatustarpeesi tai -ideasi millainen tahansa, älä epäröi ottaa yhteyttä, löydämme varmasti tarpeisiisi sopivan ratkaisun!